Ons beddengoed is gemaakt van 100% Egyptisch katoen. Wij kopen dit beddengoed bij één van de grootste producenten van hotellinnen. Hiermee bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Het is geschikt voor heet en vaak wassen en heeft een lange levensduur. 

Al het bedlinnen is wit en naast geheel effen zijn er zijn diverse, veelal streep, patronen. Afhankelijk van de beschikbare stoffen wisselt ons aanbod regelmatig. Aan de andere kant bieden we hierdoor een scherpe aantrekkelijke prijs.

Dekbedovertrekken zijn er in een aantal standaardmaten.  
1 persoons is 140cm breed, 2 persoons is 200cm breed en lits jumeaux is 240cm breed. Lengte maten zijn 200cm óf 220cm. Er bestaat een uitzonderlijke breedte maat van 260cm. Niet gangbaar maar op verzoek kunnen wij die wel verzorgen. Een breedte maat van 220cm bestaat niet.

Doorgaand zijn onze hoezen over de gehele breedte langer gemaakt. Op deze manier past er een dekbed in van 200cm lengte én van 220cm lengte.  De overige lengte kan worden gebruikt als instop strook.

Let op, alle katoen is onderhevig aan krimp. Daarom om onnodige krimp te voorkomen de eerste keer wassen en drogen op een lage temperatuur. Daarna mag witte was gewassen worden op 95 graden en het mag ook gebleekt worden. Om witte was goed wit te houden raden wij aan te wassen op minimaal 60 graden mét een witte was wasmiddel.

Ons assortiment in bedlinnen is veel uitgebreider dan dat we hier laten zien. We kunnen u ook helpen aan hoeslakens, moltons, kussenmoltons, matrasbeschermers en nog veel meer. Deels uit voorraad en deels is dit te bestellen. Stuur ons een email als u een vraag heeft, voor de prijzen en de voorraad.

__________________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________

U kunt alle producten uit de Online Etalage bestellen. Interesse of wilt u bestellen?  Stuur ons een email bericht via de contactpagina.